Leefstijlcoaching

Samen met SUSAN kan je je doel of doelen op weg naar een fittere, gezondere leefstijl formuleren. Een gezonde leefstijl is erg belangrijk ter preventie of stabilisatie van chronische ziekten zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, overgewicht en diabetes. Maar ook als er geen sprake is van een (chronische) ziekte kan je het idee hebben dat je je fitter en energieker zou kunnen voelen.

Of jouw persoonlijke doelen nu op het gebied van voeding, bewegen, nachtrust, stress, ontspanning, structuur of een georganiseerd huishouden liggen; het gaat om een juiste balans die bij jou als persoon past. Een nieuwe leefstijl gaat op de lange termijn bij jou horen en raakt zó geïntegreerd in jouw leven dat het je geen moeite meer kost!

 

Samen met SUSAN stippel je een stappenplan uit dat past bij jouw persoonlijke doel. Dit zullen stappen of stapjes zijn die bij jouw tempo passen, op weg naar een gezondere leefstijl.

Wanneer je bijvoorbeeld aan je voedingspatroon wil werken, is het een goede optie een eetdagboek bij te houden, dat ná SUSAN’s analyse een helder en inzichtelijk beeld geeft waar knelpunten liggen. Als het gaat om stress of slapen kies je samen met SUSAN weer een andere insteek. Het is dus belangrijk dat we vooraf bepalen op welk terrein jouw vraag of vragen liggen; aan de hand daarvan maken we een plan! Jij brengt je persoonlijk doel in, Susan biedt deskundigheid, persoonlijke aandacht en enthousiasme!

 

Werkwijze en tarieven

Intake; analyse en plan (90 minuten): €95. 

Vervolgafspraken (60 minuten): €70. 

Pakketprijs; intake, en 5 vervolgafspraken in ongeveer 3 maanden: €390.

De afspraken vinden plaats bij jou thuis, op de Dieze (Werfpad 8h, Den Bosch) of wandelend op een fijne locatie. Thuis kan ik, afhankelijk van je vraag én als je dat op prijs stelt meekijken “in de keuken” en praktische tips geven.

Verzekeraars kennen een (aanvullende) vergoeding voor leefstijlcoaching, voedingsadvies of alternatieve geneeskunde. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor een eventuele (gedeeltelijke) vergoeding.

Er zijn steeds meer werkgevers die coaching op leefstijl voor hun medewerkers vergoeden. Het is de moeite waard dit te bespreken met je werkgever, zeker wanneer jouw coachvraag arbeidsgerelateerd is of wanneer ziekteverzuim door bijvoorbeeld werkstress voorkomen kan worden.

Waarom met SUSAN?

Persoonlijke benadering

Betrokkenheid

Deskundigheid

Voedingsanalyse

Tijd en aandacht

"Ondanks deze corona crisis waar we helaas allemaal last van hebben, heeft Susan het geduld, begrip, goede tips en adviezen. Hopelijk komen we hier wat slanker, gezonder en meer in balans uit.

Mede dankzij Susan en onze eigen inzet natuurlijk!" -Karen-

"Begeleiding van Susan typeert zich door het samen aangaan van dat wat er is. Met betrokkenheid en een vleugje humor pakt zij op en door wat nodig is. Zaken overzichtelijk maken en in stukjes hakken geven daar waar nodig inzicht en ruimte om zelf weer verder te kunnen." - Adriënne-

Susan van Kempen

06 18550003

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Leefstijlcoach Vught

KvK-nummer 70397384

 

Privacy

Klachtenportaal Zorg

Logo_LCDB_RGB_staand.jpg
Logo CooL.png

© 2020 Susan van Kempen