top of page

Leefstijlcoaching

Samen met SUSAN kun je je doel of doelen op weg naar een fittere, gezondere leefstijl in kaart brengen en formuleren. Een gezonde leefstijl is onder andere erg belangrijk ter preventie of stabilisatie van chronische ziekten zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, overgewicht en/of diabetes. Maar ook als er geen sprake is van een (chronische) ziekte kan je het idee hebben dat je je fitter en energieker zou kunnen voelen.

Wanneer jouw persoonlijke doelen nu op het gebied van voeding, bewegen, nachtrust, stress, ontspanning, structuur of een georganiseerd huishouden liggen; het gaat om de juiste balans die bij jou als persoon past. Een nieuwe leefstijl gaat op de lange termijn vanzelf bij jou passen en raakt zó geïntegreerd in jouw leven dat het je geen moeite meer kost!

 

Samen met SUSAN stippel je een stappenplan uit dat past bij jouw persoonlijke doel(en). Dit zullen stappen of stapjes zijn die bij jouw tempo passen. Samen gaan we op weg naar een gezondere leefstijl.

Wanneer je bijvoorbeeld aan je voedingspatroon wil werken is het een goede optie om een eetdagboek bij te houden. Ná SUSAN’s analyse zal het helder en inzichtelijk worden waar persoonlijke knelpunten liggen. Wanneer het gaat om stress of slapen kies je samen met SUSAN weer een andere insteek. Het is dus belangrijk dat we vooraf bepalen op welk terrein jouw vraag of vragen liggen; aan de hand daarvan maken we samen een plan! Jij brengt je persoonlijk doel(en) in, Susan biedt deskundigheid, persoonlijke aandacht en enthousiasme!

 

Werkwijze en tarieven

Intake: Analyse en plan (max 90 minuten): €105 inclusief BTW. 

Vervolgafspraken (45 minuten): €80 inclusief BTW. 

Pakketprijs: Intake en 5 vervolgafspraken in ongeveer 4 maanden: €450 inclusief BTW.

De afspraken vinden plaats bij jou thuis, op De Dieze of ergens buitenshuis op een fijne locatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen een wandeling gaan maken. Thuis kan ik, afhankelijk van je vraag én als je dat op prijs stelt, meekijken “in de keuken” en praktische tips geven.

Verzekeraars kennen een (aanvullende) vergoeding voor leefstijlcoaching, voedingsadvies of alternatieve geneeskunde. Informeer indien je interesse hebt, bij je eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor een eventuele (gedeeltelijke) vergoeding.

Ook zijn er steeds meer werkgevers die coaching op leefstijl voor hun medewerkers vergoeden. Het is de moeite waard om dit te bespreken met je werkgever, zeker wanneer jouw coachvraag arbeid gerelateerd is of wanneer ziekteverzuim door bijvoorbeeld teveel werkstress voorkomen kan worden.

Waarom met SUSAN?

Persoonlijke benadering

Betrokkenheid

Deskundigheid

Voedingsanalyse

Tijd en aandacht

"Ondanks deze corona crisis waar we helaas allemaal last van hebben, heeft Susan het geduld, begrip, goede tips en adviezen. Hopelijk komen we hier wat slanker, gezonder en meer in balans uit.

Mede dankzij Susan en onze eigen inzet natuurlijk!" -Karen

"Begeleiding van Susan typeert zich door het samen aangaan van dat wat er is. Met betrokkenheid en een vleugje humor pakt zij op en door wat nodig is. Zaken overzichtelijk maken en in stukjes hakken geven daar waar nodig inzicht en ruimte om zelf weer verder te kunnen." - Adriënne

bottom of page