Over mij

Ik ben Susan van Kempen, leefstijlcoach. Al jaren ervaar ik het belang van structuur, gezond eten, bewegen, goed slapen als maat voor mijn eigen fitheid. Ik woon in Vught en heb 2 lieve dochters, waarvan er ééntje inmiddels het huis uit is. Door allerlei ervaringen in mijn leven én mijn interesse in leefstijl en gezondheid is het mijn passie geworden anderen te laten ervaren hoeveel je zélf kan doen om je fit te voelen; ondanks (grote) gebeurtenissen die zich in ieders leven voordoen.

In Wageningen heb ik bedrijfs- en consumenten wetenschappen aan de WUR gestudeerd. Vervolgens was ik onder andere werkzaam bij de Consumentenbond. Na de geboorte van mijn beide dochters ben ik bij Humanitas ’s-Hertogenbosch gaan werken als coördinator van diverse projecten.

Met name bij deze laatste organisatie kwam ik veel bij mensen thuis en zag ik dat het niet alleen gaat om een steuntje in de rug bij de opvoeding van de kinderen, inzicht en overzicht bij je financiën of het verbreden van je netwerk om je minder eenzaam te voelen…. Er zijn zoveel meer aspecten die bepalen of je je gelukkig, gezond en fit voelt. Omdat ik in mijn privé leven al veel langer had ervaren dat voeding, bewegen, ontspanning, slapen, structuur in je dag, stress en al dat soort zaken er toe doen, besloot ik in mei 2016 te starten aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Daar ben ik in oktober 2017 afgestudeerd als leefstijlcoach.

Inmiddels heb ik ervaring opgedaan met 1-op-1 coaching, workshops ontwikkeld én me verschillende keren mogen inzetten bij de uitvoering van fittesten in ’s-Hertogenbosch en Vught; een samenwerkingsverband tussen de gemeente, GGD en Welzijn Divers.

 

De passiebloem is voor mij persoonlijk een belangrijk symbool én geeft weer dat ik met passie anderen wil ondersteunen naar een gezonde leefstijl! Dat doe ik door me enthousiast, open, eerlijk en betrokken op te stellen met de nodige kennis van zaken.

"Susan is enthousiast, positief, maatschappelijk betrokken, bevlogen, kritisch én gezellig. Kortom een voorbeeld voor velen. Bij zoveel passie past een passiebloem; mijn wens is dat die groeit en bloeit." -José-

Waarom met SUSAN?

Persoonlijke benadering

Deskundigheid

1-op-1 coaching

Workshop

Positieve gezondheid

Susan van Kempen

06 18550003

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Leefstijlcoach Vught

KvK-nummer 70397384

 

Privacy

Klachtenportaal Zorg

Logo_LCDB_RGB_staand.jpg
Logo CooL.png

© 2020 Susan van Kempen