top of page
vat.png

Vat van Zelfwaardering


Wil jij ook stapjes zetten richting een blijvende gedragsverandering op het gebied van gezonde leefstijl?

Vaak staat het een en ander in de weg bij deze leefstijlveranderingen bijvoorbeeld de zelfkritiek die we hebben en de angst dat het weer niet gaat lukken. Met de methode van het Vat van Zelfwaardering bied ik je de gelegenheid om hiermee aan de slag te gaan, op een luchtige, positieve en relaxte manier en met verrassend veel & snel resultaat.

Centraal in de methode van het Vat van Zelfwaardering is het begrip zelfwaardering. Hieronder verstaan we het gevoel tevreden en trots te kunnen zijn op jezelf en het gevoel je leven, werk en relaties op een zelfverzekerde manier aan te kunnen.

De ervaring leert ons des te meer zelfwaardering, des te beter je in staat bent om patronen om te buigen, om jezelf bij te sturen. En dat is nu net wat je nodig hebt als je je leefstijl wilt veranderen.

Zelfwaardering, tevredenheid en rust kunnen voelen over wat je voelt, denkt, en doet. Meer zelfwaardering leidt tot beter inzicht in wat je nodig hebt. Je ervaart meer eigen regie en veerkracht en zo lukken dingen die eerst niet lukten. Je creëert als het ware een vruchtbare bodem waarop alles beter groeit!

Geïnteresseerd? Laat het me weten. In ca. 3-4 sessies kun je aanzienlijke stappen maken, je zult verbaasd zijn van het effect. Ook voor CooL deelnemers is dit een mooie aanvulling op het traject!

Éen afspraak van 60 minuten kost €70 ex BTW. Kies je meteen voor 3 gesprekken dan betaal je €180 ex BTW.

Neem contact met me op en/of kijk voor meer info op www.allemaal-vitaal.nl

bottom of page